Het verhaal van Lodewijk

Lodewijk is tien jaar geleden bij Welink Installatie aan de slag gegaan als servicemonteur.
Benieuwd hoe dat zo gelopen is? Lees zijn verhaal!

“Vanaf mijn 17e ben ik al werkzaam in de installatiebranche. Voordat ik bij Welink kwam, werkte ik bij een ander installatiebedrijf in Hardenberg. Ik kwam in die tijd wel eens bij Welink wanneer wij bijvoorbeeld bepaalde onderdelen niet hadden. Op die manier kende ik Welink.

Zo’n 10 jaar geleden ging mijn toenmalige werkgever failliet. Ik ben diezelfde middag direct naar Welink gereden, en kon eigenlijk gelijk aan de slag.”

image

“We zijn echt up-to-date”

“Ik ben aangenomen als servicemonteur. Hier bij Welink Installatie is dat wel erg breed. Je moet namelijk niet bang zijn om dingen aan te pakken. Je moet je eigen kop gebruiken. Dat vind ik nou juist het mooie. Soms kom je ergens waar je het toestel of de installatie niet kent. Dan bijt ik mij daarin vast, om tot een oplossing te komen.”

“Dat maakt het werk interessant. Dat maakt het werk mooi.”

“Omdat we veel verschillende situaties tegenkomen, moeten we een brede kennis in huis hebben. Daarom worden we regelmatig bijgeschoold door de fabrikanten.”

Bekijk onze vacatures
Vacature service/onderhoudsmonteur
Vacature Loodgieter c.v. monteur
Vacature airco servicemonteur
image

“Reistijd bestaat eigenlijk niet bij Welink Installatie”

“De werkzaamheden zijn in de regio. Dat vind ik zelf erg prettig. Bij mijn vorige werkgever was dat namelijk niet het geval. Toen moest ik stijl vroeg weg en ‘s avonds kwamen we pas laat thuis. Niet dat ik nu nooit laat thuis kom, maar dat komt dan meer omdat ik zelf denk: dat wil ik gewoon even klaarmaken.

“Daar staat bij Welink Installatie ook gewoon goed wat tegenover. De overuren worden hier namelijk super netjes opgelost. Daarin is eigenlijk alles mogelijk. Van uitbetalen tot een uurtje later starten. We denken met elkaar mee, en lopen een stapje harder voor elkaar als dat nodig is.

“Gereedschap is hier goed voor elkaar”

“Wat ik ook echt prettig vind, is het beschikbare gereedschap. Dat is hier echt goed voor elkaar. Wat ik in de bus heb is helemaal op orde. Als je aangeeft dat je iets nodig hebt, wordt dat gewoon geregeld. Ik herinner me nog goed dat hier zo op een dag een vrachtwagen stond. We moesten ons oude gereedschap inleveren en kregen daar hagel nieuw gereedschap op accu voor terug. Geen gedoe. Dan wordt er gewoon doorgepakt.

image

“Dat is het voordeel van werken in de regio”

“Onderling met de collega’s is er een no nonsense mentaliteit. We doen het echt samen, ondanks dat ik veelal alleen op pad ben. We helpen elkaar uit de brand als het moet. Soms maak ik zelf de keuze dat ik er gewoon even langs ga. Dat is het voordeel van dat we in de regio werken: je werkt op maar een paar minuten rijden van je collega’s.

Bekijk onze vacatures
image

Het verhaal van alleskunner Arjan

Ik sta op papier als loodgieter cv monteur. Maar… als ze zien dat je potentie hebt en je iets wilt, kan van alles.

Ontdek het verhaal van Arjan

Wil je meer weten over werken bij Welink Installatie? Neem contact met ons op!

Welink Installatie

Scholtensdijk 2 7771 CV Hardenberg 0523262722
[email protected]

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag  : 07:30 – 17:00
Zaterdag en zondag    : Gesloten

24 uur bereikbaar

Route plannen