Het verhaal van Arjan

Arjan Keuken is de naam. Arjan is alweer twintig jaar geleden bij Welink Installatie gestart.
Benieuwd hoe dat zo gelopen is? Lees zijn verhaal!

“Ik zat al een aantal jaren in het vak toen het gerucht ging dat ik eens wat anders wilde. Dat gerucht bereikte Arjan Welink, eigenaar van Welink Installatie. Die kende ik nog van vroeger. Dik twintig jaar geleden belde hij of ik een keer langs wilde komen om het daar eens over te hebben. Van het een kwam het ander.”

“Ik ben aangenomen als loodgieter c.v. monteur. Zo sta ik op papier. Maar… als ze zien dat je potentie hebt en je iets wilt, kan van alles. Van zinkwerk tot domotica-systemen. In principe doe ik nu ook van alles. Dat is ‘t mooiste van werken bij Welink Installatie.”

image

“Wat ik hier voor elkaar heb gekregen, is echt speciaal”

“We zijn echt een team en helpen elkaar waar we dat kunnen. Tuurlijk, meningsverschillen heb je overal, maar we houden het open en praten er goed over met elkaar. Bij Welink Installatie kan in goed overleg namelijk echt veel. Wat ik hier voor elkaar heb gekregen, is echt speciaal. Het thuisfront had mij nodig, waardoor ik flexibel met mijn tijd om moest gaan. Zo bracht ik mijn kinderen tijdens werktijd naar school, en haalde ik ze ook weer op. De uren die ik miste losten we flexibel op. Er werd dus echt goed met mij meegedacht. Dan loop je ook snel een stapje harder voor je werkgever. Ik ga echt met plezier naar mijn werk.”

Bekijk de vacatures
Vacature Loodgieter c.v. monteur
Vacature service/onderhoudsmonteur
Vacature airco servicemonteur
image

“Er zit echt humor in de groep”

De verstandhouding met andere collega’s is goed. Je hebt hier ook niet echt rangordes. We zijn wel individuen omdat we wel alleen op pad zijn. Maar als het moet zijn we één team. Dat had ik bij andere werkgevers niet. We kunnen elkaar onderling altijd bellen voor vragen of hulp. Dan rijdt er zo een collega langs die even komt ondersteunen. Dat maakt werken bij Welink Installatie leuk. 

Ik ben zelf een van de ‘oude garde’. Op dit moment ben ik de derde langst werkende collega. De aansluiting met de ‘jonge garde’ is wel echt goed. We hebben bijvoorbeeld ook een geheime zendergroepje binnen de collega’s. Ik ben daar zelf niet echt van. Daarom is het altijd een beetje een strijd wie als eerste de bouwradio uit de bus trekt. Dat is altijd wel weer lachen met elkaar. Er zit echt humor in de groep.

Bekijk de vacatures

“Als je leergierig bent, is dit dé plek voor jou”

Bij Welink Installatie zijn de werkzaamheden namelijk heel divers. Je komt van alles tegen. Van de nieuwste technieken tot technieken waarvan je schrikt dat ze nog bestaan. Het mooie is dat we haast gedwongen worden om ons in nieuwe technieken te verdiepen. We gaan dan ook wel eens op cursus bij de leverancier. Zo leren we om te gaan met innovaties.

Welink Installatie is een menselijk en vlak bedrijf. We worden gewaardeerd. Een stukje financiële beloning is belangrijk, maar een goed gevoel is veel belangrijker. Dat heb ik bij Welink Installatie. Al meer dan 20 jaar.

image

Het verhaal van Servicemonteur Lodewijk

“Bij mijn vorige werkgever moest ik stijl vroeg weg en kwam ik ’s avonds laat pas thuis. Dat is bij Welink Installatie wel anders.

Ontdek het verhaal van Lodewijk

Wil je meer weten over werken bij Welink Installatie? Neem contact met ons op!

Welink Installatie

Scholtensdijk 2 7771 CV Hardenberg 0523262722
[email protected]

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag  : 07:30 – 17:00
Zaterdag en zondag    : Gesloten

24 uur bereikbaar

Route plannen