Service & onderhoud

Mocht u besluiten om bij ons jaarlijks onderhoud aan uw toestel(len) te willen laten uitvoeren dan maken wij een servicekaart aan in ons systeem van uw toestel(len) en nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor het onderhoud aan het toestel(len). Het jaar daarop draait het systeem uw servicekaart weer uit en nemen wij contact met u op of u weer belang heeft bij het onderhoud aan uw toestel(len). Uiteraard mag u zelf ook contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen.

Bij deze onderhoudskosten zitten geen onderdelen als uw toestel(len) buiten de fabrieksgarantie valt, zullen de onderdelen in overleg worden vervangen. Mocht de tijd van het te vervangen onderdeel binnen de normale onderhoudstijd vallen wordt er geen extra arbeid berekend, zo niet dan vervalt het onderhoudsbedrag en wordt er gerekend met het uurloon.

Ten opzichte van veel andere onderhoudsbedrijven werken wij niet met vaste maandelijkse/jaarlijkse kosten, maar hanteren wij een vast bedrag en komen één keer per 12 maanden voor het onderhoud aan het toestel(len) langs. Het onderhoud is niet bindend en kan door beide partijen op elk moment opgezegd worden.

Mocht u buiten het onderhoud een storing hebben, dan zullen wij ten alle tijden het telefonisch proberen op te lossen, lukt dit niet dat zal er een servicemonteur bij u langs komen. Wij zijn 7 dagen per week / 24 uur per dag voor u (als klant) bereikbaar.

Onderhoud c.v. ketel  € 65,00
Onderhoud gas/gevelkachel  € 47,00
Onderhoud geiser  € 47,00
Onderhoud gasgestookte heater  € 65,00
Onderhoud gasgestookte boiler  € 65,00
Onderhoud pijp/dakventilator  € 35,00
Onderhoud mechanische ventilatie  € 35,00
Onderhoud warmte terugwinunit  € 35,00
Onderhoud waterontharder € 35,00
Onderhoud zonneboiler systeem € 35,00

 

Onderhoud c.v. gestookte luchtgordijn  € 40,00
Onderhoud c.v. gestookte heater  € 40,00
Onderhoud airco single split  € 65,00
Onderhoud airco multi split  € 65,00
Onderhoud airco multi split binnendeel  € 31,00
Onderhoud luchtwarmtepomp (hybride)  € 85,00
Uurloon servicemonteur  € 68,00
Uurloon servicemonteur (werkdagen na 19.00 uur) € 85,00
Uurloon servicemonteur (zaterdag) € 102,00
Uurloon servicemonteur (zondag) € 136,00

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.

In het geval dat uw toestel(len) al meerdere jaren niet is/zijn onderhouden, kunnen wij bovenstaande bedragen niet 100% garanderen. Het kan dan zijn dat het betreffende toestel zodanig vervuild is, dat er meer tijd nodig is om het onderhoud uit te voeren dan normaal gesproken nodig is. In dit geval vervalt het onderhoudsbedrag en wordt het uurloon berekend voor de tijd die eraan besteed wordt.

Wilt u het onderhoud aan uw toestel(len) door ons laten uitvoeren? Vul dan ons formulier in voor een onderhoudsafspraak of neem telefonisch contact met ons op.