Over ons

image

Al meer dan 40 jaar kennis en vakmanschap

Toen Henk Welink, de eigenaar van Installatiebedrijf Welink, nog als werknemer werkzaam was bij een installatiebedrijf in Zuidwolde, had hij al plannen om ooit eens voor zichzelf te beginnen. Op 1 Januari 1981 was het dan zover en werd Installatiebedrijf Welink opgericht. Hij begon aan de Capellastraat in Hardenberg en na een paar jaar hard werken verhuisde het bedrijf naar de Scholtensdijk 6.

image

In 1985 werd het huidige pand te koop aangeboden en werd besloten, na veel wikken en wegen, dat dit de kans was om nog verder uit te breiden. Op 18 december 1985 opende Henk zijn pand aan de Scholtensdijk 2 waarbij het bedrijf zich verder uitbreide.

Onder leiding van zoon Arjan groeide het bedrijf tot zijn huidige omvang. Welink Installaties groeit nog steeds en bouwt op haar jarenlange tevreden klantenkring en kwalitatieve werknemers.

image

Showroom

Maak een afspraak en kom langs in onze mooie showroom in Hardenberg aan de Scholtensdijk. Deze showroom houden we up-to-date met de nieuwste mogelijkheden op gebied van sanitair en  hier kunnen we u ook voorzien van een goed advies of meedenken in andere vraagstukken.

image

Magazijn

Doet u het liever zelf? Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen? Ook de handige doe-het-zelver kan bij ons terecht. Wie zelf zijn c.v. installatie wil aanleggen, krijgt van ons deskundig advies.

Voor onderdelen kunt u terecht in ons uitgebreide magazijn. We hebben hier een grote voorraad materialen voor c.v. installaties, sanitair, kranen en leidingen liggen. Voor u, maar ook voor onze eigen monteurs is een groot magazijn een uitkomst. Zo worden de wachtijden op reparaties namelijk aanzienlijk geminimaliseerd. Bent u aan het klussen, komt u dan gerust langs in ons magazijn.

Welink Installatie

Scholtensdijk 2 7771 CV Hardenberg 0523262722
info@welink-installatie.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag  : 07:30 – 17:00
Zaterdag en zondag    : Gesloten

24 uur bereikbaar

Route plannen