Al meer dan 35 jaar kennis en vakmanschap

Toen Henk Welink, de eigenaar van Installatiebedrijf Welink, nog als werknemer werkzaam was bij een installatiebedrijf in Zuidwolde, had hij al plannen om ooit eens voor zichzelf te beginnen. 1 Januari 1981 was het dan zover en werd Installatiebedrijf Welink opgericht. Hij begon aan de Capellastraat in Hardenberg. Na een paar jaar van hard werken verhuisde het bedrijf naar de Scholtensdijk 6.

Pand Welink InstallatieIn 1985 werd het huidige pand te koop aangeboden en werd besloten na veel wikken en wegen dat dit de kans was om nog verder uit te breiden. Op 18 december 1985 opende hij zijn pand aan de Scholtensdijk 2. De zaak breidde zich uit en onder de leiding van Henk groeide het bedrijf tot zijn huidige omvang. Het verdere personeelsbestand bestaat nu uit zo'n 17 personen, waaronder Arjan Welink (de zoon van Henk) die na ook eerst monteur te zijn geweest nu de werkzaamheden op kantoor waarneemt.

F-gassen gecertificeerd installateur

Ons bedrijf is lid van de Vereniging van Nederlandse Installateurs (VNI), kwaliteit en veiligheid gaan bij ons voor alles. Daarnaast zijn we KOMO gecertificeerd, voorheen was dit Waarborg. Dit betekent dat we bevoegd zijn zelf onze installaties te keuren. In 2006 heeft Installatiebedrijf Welink het VCA* certificaat gekregen en is het bedrijf F-Gassen gecertificeerd. Het VCA* gaat met name over de veiligheid van de monteurs, de werkzaamheden die ze uitvoeren en het materiaal waar ze mee werken.
F-Gassen certificatie heeft betrekking op airconditioning, het bedrijf is nu bevoegd om door de F-Gassen monteur die in dienst is een airco installatie te laten plaatsen, in bedrijf te stellen en/of te onderhouden.

Actueel