Service & onderhoud

Schoonmaken voorkomt diverse storingen!

Onderhoud c.v. installatie

Een verwarmingsketel of c.v. installatie moet regelmatig worden nagekeken en bijgesteld. Een kleine afwijking is vaak al genoeg om uw rendement flink te verslechteren, dit is kostbaar. Verder is planmatig onderhoud belangrijk om storingen te voorkomen, de levensduur van de toestellen te verlengen en veiligheid te garanderen. Veel mensen die bij ons een c.v. installatie kopen, kiezen er daarom vaak voor om de installatie jaarlijks na te laten kijken.

Installatiebedrijf Welink werkt met een servicesysteem en niet met een contract. Hier hebben wij voor gekozen, omdat je met de meeste contracten vastzit aan het jaarlijkse onderhoud en dit volgens de wet nog niet verplicht is gesteld. Dit neemt echter niet weg dat wij vinden dat u de installatie jaarlijks na moet laten kijken, de meeste fabrikanten van c.v. ketels eisen dit zelfs in de garantieperiode.

Het servicesysteem werkt zo dat wij op eigen initiatief ieder jaar in dezelfde periode een afspraak met u zullen maken. Als klant heeft u natuurlijk voorrang bij storingen, ook in het weekend en feestdagen.

Niet alleen c.v. ketels hebben onderhoud nodig!

Wij adviseren niet alleen de mensen met een c.v. ketel om het toestel schoon te laten maken, maar ook geisers, kachels, mechanische ventilatie, airco's en warmte-terugwin units hebben onderhoud nodig. Voor prijzen en/of vragen kunt u contact opnemen met ons bedrijf, wij zullen u dan verder adviseren.

Actueel