Energieadvies

Uw energierekening kan zoveel lager.

De warmte van de zon

Duurzame energie is niet alleen goed voor het milieu, het bespaart ook aanzienlijk in de kosten. De warmte van de zon is immers geheel gratis. Veel van onze klanten zijn dan ook erg enthousiast over onze ZonneGasCombi. De ZonneGasCombi verwarmt uw huis met behulp van een zonnecollector op het dak. Is er niet genoeg zon? Dan gaat het systeem gewoon over op aardgas. U zult merken dat uw energiekosten fors omlaag gaan. De PV zonnepanelen van Nefit zijn hier ook heel geschikt voor, lange levensduur en veel rendement.

Warmte kan je opslaan

's Winters verwarm je je pand met de warmte van de zomer en 's zomers koel je het met de kou van de winter. Het is een uniek systeem dat warmte en koude vasthoudt en opslaat. Het zorgt het hele jaar door voor een heerlijk gelijkmatige temperatuur. Resultaat: een optimaal binnenklimaat. En het kost bijna niets!

Isolatie en ventilatie

Nieuwbouwhuizen zijn over het algemeen zeer goed geïsoleerd. Te goed, zou je bijna zeggen. Daarom is ventilatie erg belangrijk en dat geldt niet alleen voor vochtige ruimtes zoals de keuken en de badkamer. Frisse lucht is immers essentieel voor een goede gezondheid. Helaas gaat er tijdens het ventileren veel kostbare energie verloren. Om dit tegen te gaan hebben we een systeem dat verse lucht opwarmt met de warmte van de vieze lucht. Zo hoeft er niet onnodig warmte verloren te gaan en kan uw huis weer ademen.

Actueel